donderdag 8 juni 2017

Hoofdstuk 64, Harry, Kevin en Serpentina


Serpentia is inderdaad nog niet klaar. Met twee benen in een bak cement en handen en een shirt vol bloed voegt Harry nog een aantal Afrikaanse vloekwoorden toe aan het rijtje van Herman en Kevin.

“Ik heb pleisters nodig en verband,” roept Harry in het Kinyarwanda, maar dat verstaat natuurlijk niemand, hetgeen op zich niet erg is, want er is verder ook niemand meer in het pand.

Ruud en Herman zijn even een patatje en een kapsalonnetje halen en alleen Serpentia is er wel, maar die kun je niet zien als sterveling. Ze kijkt wel bedenkelijk, want hoewel ze Harry wel kan verstaan had ze toch verwacht dat hij in het Kirundi of Swahili zou spreken. Dat gaat ze nog eens nakijken. Dat gedacht hebbende, lijkt het haar wel leuk het beton versneld te laten harden, maar dan belt de Baas en ze moet onmiddellijk thuiskomen.

Intussen ziet Harry ineens een paar welgevormde billen, gestoken in Armani jeans *), omhoog steken naast de bar. Hij is dus toch niet alleen. Het is Kevin die uit alle macht probeert cement uit de gaatjes van zijn Birkenstock schoenen te wrijven. Hij stapt uit het cement en met een welgemikte pets is Kevin weer bij de les.

En ik kan je verzekeren dat een pets van Harry aankomt, hard aankomt.

Bang dat er bloed op zijn Calvin Klein polo komt, reikt Kevin met uitgestrekte arm wat pleisters en verband aan Harry. Ondertussen met één oog maar zijn schoenen kijkend, want dat is natuurlijk veel belangrijker.

G.D. 8 juni 2017

*) 459 euro