vrijdag 19 mei 2017

Hoofdstuk 17, Carla en Kari


Carla is verliefd geworden op Teun.

Carla is de tante van Liselore en de zus van Zeesar. Een carrièrevrouw, op het randje van verlatende vruchtbaarheid, bloedmooi en had niet echt te klagen over mannelijke belangstelling. De laatste twintig jaar had ze toch wel twee of drie keer per week een andere man in huis en vaak ook in bed. Maar - hij - zat er niet tussen, hij, die niet alleen naar de buitenkant keek, hij die met haar zou willen trouwen, hij die zorgzame papa voor kindertjes zou willen worden, hij was het nooit. En dat terwijl ze als financiële topvrouw echt tussen de mannen leefde.

Één keer dacht ze beet te hebben. Ze had een mooi exemplaar aan de haak geslagen. Een Fin met kolossale biceps, triceps en meer van dat soort ceps, een fantastisch wasbord en de juiste gereedschappen in het juiste formaat aan boord. Kari Saliminen was zijn naam. Na drie dagen elkaar leren kennen en eindeloos veel meisjes van zijn lijf houdend - sommige zelfs blauwe ogen slaan en haren uittrekken - besluit Carla hem maar te laten gaan. Dit gaat zelfs haar schoonheid te boven.

Ronald Tiengeboden is de volgende serieuze gegadigde. De naam alleen al zou je aan het denken moeten zetten, maar Carla probeert alles. Ronald verzamelt hagedissen en gedragen damesslips. Carla vindt dat goed en draagt haar slipje bij.
Ze is niet echt verbaasd over deze vreemde verzamelingen, want zelf verzamelt ze Chinese vaasjes met het portret van keizer Wang Mang uit de Xin-dynastie. Daar zijn er maar drie van en die heeft ze allemaal, lekker makkelijk, en gauw klaar.

Na weer drie dagen wennen stond ze op het punt hem te nemen. In huis dan.

Ware het niet dat hij op de ochtend van de vierde dag met een poepschepje in zijn linkerhand, de stofzuiger ging uitlaten. In hoofdstuk 52 verhalen wij hoe het nu zit met eelt op je ziel, als het allemaal niet mee zit.

G.D. 19 april 2017