vrijdag 19 mei 2017

Hoofdstuk 18 en 18a, Carla, Teun en de waarheid


Hoofdstuk 18, Carla en Teun

Na een lange periode van betrekkelijke stilte rondom serieuze kandidaten, maar waarin Carla onvermoeibaar wekelijks drie á vier mannen in huis haalt voor de fun, gebeurt het en vanuit onverwachte hoek.
Toen was daar Teun. Die wilde alles voor haar doen. En oprecht. Kinderen krijgen, het huishouden doen en zelfs strijken.
Teun is hoofd van de afdeling postzegels en briefkaarten bij het bedrijf van Carla en kan naast deze veeleisende job wel tijd voor haar vrijmaken. Het is wel een mooie man, vooral van binnen. Het is ook wel een beetje veel man. 132 kilo en dus wel waar voor je geld.

Voor de waarheid, lees hoofdstuk 18a, spring anders door naar hoofdstuk 19.



Hoofdstuk 18a, de waarheid

Eigenlijk wilde ik in dit hoofdstuk vertellen van die avond dat Carla met haar homovriendje Kevin in een bruine kroeg zat te kletsen. Dan wilde ik vertellen dat Carla opbiechtte dat ze helemaal niets had met die blubberbuik Teun, maar gewoon een baby wilde. Maar ook, en daarom wil ik dit niet vertellen, dat ze er niet voor wil zorgen. Dat is al te kras natuurlijk en vandaar dat het beter is dat ik er niets over zeg.

G.D. 20 april 2017