dinsdag 23 mei 2017

Hoofdstuk 27a, Lentepopje en Morpheus


Bij morpheus.com uit Shambhala kun je tegenwoordig online dromen kopen.
Terwijl de hele wereld vooruit rent in allerlei technologische ontwikkelingen hebben ze in Shambhala ook niet stilgezeten en het spirituele verder ontwikkeld en bovendien gecombineerd met de techniek.

En toen kregen we dit, een droommachine. De eerste was zo groot als een middenklasser auto, maar een jaar later had de droommachine de afmeting van een schoenendoos en nu dan - weer een half jaar later - het formaat van een smartphone. Met vier zuignapjes voor op je hoofd. En bovendien betaalbaar geworden voor de meeste mensen. Maar net als met al dat soort nieuwigheden: de apparatuur is er maar de inhoud nog niet. Er zijn nog niet zoveel dromen, maar de dromen die er zijn worden gretig afgenomen.

In de top10 staat bijvoorbeeld de droom van “het spiegeleiland van Mariebelle Zilverschoon” Wanneer Lentepopje deze in hoofdstuk 59 koopt kunnen we de droom meebeleven.

Op dit moment zijn er alleen nog maar in de fabriek geprogrammeerde dromen maar er wordt wereldwijd gewerkt aan zelf programmeerbare dromen en in de verre toekomst denkt men interactieve dromen te kunnen ontwerpen, waarbij je je droom tijdens het dromen kunt bijsturen. De meeste dromen uit de top10 en ver daaronder hebben wel iets licht erotisch tot zwaardere 18+.

G.D. 30 april