zaterdag 20 mei 2017

Hoofdstuk 25, de baby is gemaakt en Carl ook



Het was gedaan. De babykamer is ook klaar en er liggen overal dozen met babykleertjes. Iedereen blij, de Koning ook, want dat op zijn verjaardag…!

In de gang staat een hypermoderne kinderwagen, zo’n alles in één apparaat. Met een beetje ombouwen wordt het tevens reiswieg, kinderstoel, autozitje, wandelwagen, loopwagentje en voor later alvast een crossfiets of skelter, een kleintje weliswaar.

Verheugd over het goede nieuws stuurt Angel een Gappje*) aan Heket, maar die reageert nogal nors, omdat zij - als godin van de zwangerschappen - eigenlijk het verlossende zaadje bij Teun had willen loslaten.

In het ziekenhuis van Rosenheim had men wanhopig geprobeerd de stukken van Carl weer in elkaar te zetten. Helaas kwamen ze nogal wat onderdelen tekort. Toeval bestaat niet. Juist op dat moment werden de slachtoffers van een treinramp in de buurt binnengereden. Meer dood dan levend maar in ieder geval waren er ineens voldoende donoren. De artsen hadden het maar voor het uitzoeken. Wel een beetje op de kleur letten, want de trein had vol gezeten met toeristen uit Kenia. Uiteindelijk kwam er toch wel iets uit dat enigszins op Carl leek.

Carl is er weer, maar durft niet met de trein naar huis.

G.D. 27 april 2017

*) Goddelijk Appje